Rukomet

Prva smjena Rukometnog kampa „Šampion - Lovćen 2017“ trenira na Ivanovim Koritima

U okviru prve smjene Rukometnog kampa „Šampion - Lovćen 2017“ RSCG na Ivanovim Koritima nekoliko dana treniraju muške pionirske reprezentacije, igrači rođeni 2002. i mlađi, i ženske pionirske reprezentacije, igračice rođene 2004. i mlađe. Po 25 rukometaša i rukometašica treniraće do 11. jula.
Prva smjena Rukometnog kampa „Šampion - Lovćen 2017“ trenira na Ivanovim Koritima
Portal AnalitikaIzvor

Stručnim radom rukovode selektori muške pionirske reprezentacije Zoran M. Abramović i Nedim Selmanović, te selektor ženske pionirske reprezentacije Gabrijela Markoč, kojoj pomažu trener Zoran Marušić i trener golmana Marko Knežević.

18. Rukometni kamp "Šampion - Lovćen 2017" otvorio je predsjednik Saveza Zoran Radojičić. Mališane su posjetili i pozdravili potpredsjednik Evropske rukometne federacije Predrag Bošković, direktor selekcija u Savezu Blažo Lisičić, legendarni igrač, selektor Slovenije i trener Kopra Veslin Vujović, selektor ženske reprezentacije Crne Gore i trener Budućnosti Dragan Adžić, proslavljeni rukometaš Zoran Roganović.

rscg1

Drugi dio Kampa realizovaće se od 11. do 20. jula, tokom kojeg će se pripremati kadetska muška reprezentativna selekcija, igrači rođeni 2000. i mlađi, te pionirska ženska reprezentativna selekcija, igračice rođene 2002. i mlađe.

Treća smjena realizovaće se od 20. do 29. jula, i predviđena je za slobodnu prijavu na samofinansiranje mladih talentovanih igrača/ica koji nijesu obuhvaćeni spiskom selektora, kao i za pionire/ke i kadete/kinje selekcija država iz regiona.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.