Politika

Radunović: Sa novim imidžom ošišani i obrijani spremni da ostanemo i godinu

Poslanici Demokratskog fronta već osmi dan se nalaze u prostorijama Skupštine Crne Gore, gdje kako navode čuvaju od hapšenja lidera Pokreta za promjene Nebojšu Medojevića. U današnjem, redovnom obraćanju preko vloga iz Demokratskog fronta poručuju da su spremni da ostanu u prostorijama Skupštine i godinu dana.
Radunović: Sa novim imidžom ošišani i obrijani spremni da ostanemo i godinu
Portal AnalitikaIzvor

''Evo jutros smo sa novim imidžom svi smo obrijani i ošišani eto tek toliko da se vidi da smo se malo bolje organizovali i da smo sad spremni da ostanemo i godinu. Spremni i duže do 2020. do izbora koje planiraju tad neke opozicione stranke'', kazao je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović.

Poslanik DF-a, Jovo Vučurović kazao je da je anketa CEDEM-a pokušaj diskreditacije Demokratskog fronta.

''Htio bih da pozdravim puno CEDEM koji nas je uveseljavao ovih dana unio malo radosti u naše živote i u živote svih građana Crne Gore. Međutim CEDEM nije postigao onaj željeni cilj jer su građani sa podsmjehom i prezrenjem posmatrali tu anketu. Pošto nisu postigli cilj imam informaciju da slijedi i nova anketa koju će predstaviti Ipsos tako da u ovim vrelim ljetnjim danima očekujemo mnogo zabave i mnogo smijeha, tako da samo jako CEDEM'', kazao je Vučurović.

Demokratski front je najavio i preskonferenciju za 14 časova.

 </p>

Portal Analitika