Društvo

Ministarstvo finansija formira tim za rješavanje vlasničkih problema na Jazu

Ministarstvo finansija Crne Gore, cijeneći značaj Sea Dance Festivala i njegov doprinos turističkoj ponudi Opštine Budva i države, formiraće radni tim sa zadatkom pronalaženja modaliteta da se mještanima NVO „Jaz - Mrčevo polje“ omogući ostvarivanje prava susvojine.
Ministarstvo finansija formira tim za rješavanje vlasničkih problema na Jazu
Portal AnalitikaIzvor

Ministarstvo je o ovome dopisom obavijestilo i Predsjednika opštine Budva Dragana Krapovića.

- Radni tim će, kako se navodi u zvaničnom dopisu, činiti predstavnici Uprave za nekretnine, Opštine Budva i Ministarstva finansija. Zadatak ovog radnog tijela je sagledavanje kompletne pravne situacije uknjiženja spornog zemljišta sa obavezom dostavljanja predloga rješenja u roku od 30 dana od dana formiranja komisije. Ovim se ispunjava osnovni zahtjev predstavnika NVO „Jaz - Mrčevo polje“ da zajedno uz menadžment Opštine Budva i Vladu Crne Gore pronađu modalitet da se mještanima omogući uknjiženje zemlje. Od Opštine se u narednim danima očekuje da delegira svoje predstavnike u ovom radnom tijelu. O ovome su obaviješteni i predstavnici NVO „Jaz - Mrčevo polje“ - navodi se u saopštenju uprave Sea Dance Festivala.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
s sripovi & trkovi
05.07.2017. 21:20

Pranje svecrnogorskih evrića drugi dio u reziji fam.Marović & Co.

0
3