Politika

Glavni odbor SNP: Gogić najsigurniji kad govori ljudima iza leđa

Glavni odbor SNP-a uputio je saopštenje za javnost koje objavljujemo u cjelini.
Glavni odbor SNP: Gogić najsigurniji kad govori ljudima iza leđa
Portal AnalitikaIzvor

“Bilo je očekivano da onaj koji se na dosta prizeman način ponašao na prethodnoj sjednici Glavnog odbora i zbog kojeg su mnogi ozbiljni članovi napustili sjednicu, nastavi u tom maniru.

Radoman Gogić, predsjednik opštinskog odbora SNP Pljevlja, veoma smišljeno dijeli kvalifikative i etiketira one sa kojima ne bi smio javno, jasno i glasno da ukrsti argumente. Znamo da je on najsigurniji kad ljudima govori iza leđa a da je u prisustvu onih koje je besomučno optuživao, manji od makovog zrna. Ponekad na sjednicama GO iz njega izadje po neki neartikulisani zvuk i na tome se sve završi, tek toliko da mu njegova šefica ne prigovori da nije ni pisnuo.

Da je pozvao one koje je na sastanku prozivao a u njegovom (njenom) saopštenju optužio na način na koji mu na sjednici GO nije ni palo na pamet, sve bi bilo drugačije.  Časne ljude je nazvao saradnicima DPS-a, pa bi bilo dobro da je isto i obrazložio jer ovakvo etiketiranje se ne može drugačije nazvati nego najprizemnije podmetanje.

Odakle gospodin Gogić  crpi snagu za ovakvo ponašanje koje ovih dana doživljava kulminaciju, znamo svi. Mora Radoman da odrađuje za one koji su ga zadužili jer nisu procesuirali njegovu  “izuzetnu marljivost”  u kršenju zakona dok je rukovodio JKP Pljevlja. Zar nije dovoljno što je SNP sa deset hiljada glasova koje je imao kad ga je on preuzeo, spustio na 2500 na poslednjim izborima i na taj način omogućio DPS-u da preuzme vlast u opštini koja je bila opoziciona tvrđava?

Predsjedniku Opštinskog odbora  SNP Pljevlja ne smeta ni broj delegata koji su na nestatutaran način dodijeljeni Pljevljacima, pa ispade da su neki opštinski odbori značajno  privilegovani u odnosu na Pljevlja. Ništa mu ne smeta, jednostavno on nije više gadljiv ni na šta.

Ne bi to ni nama smetalo, ali Gogić na jedan bezočan način dovodi u zabludu ljude, a to ne bi smio da radi niko ko ima i trunku morala. Gogić  je uspio da na toj sjednici, u Joničinom maniru, isključi i ljude koji drugačije posmatraju politiku i čija su mišljenja suprotna od njegovih.

Ne čudi ni to pošto  je Radoman dovoljan samom sebi a ima i pravo jer do sada mu je prolazilo da politiku SNP-a u Pljevljima vodi u korist svoje porodice i svojih prijatelja i to su gradjani Pljevalja od  izbora do izbora kažnjavali. Međutim,  nije Gogić mario za to.  Njemu je bilo bitno da ima podršku Centrale, pa koliko god birača  bude. Ako ih i ne bude, Gogić  je već sve svoje poslove završio. Samo se pitamo da li mirno spava ili sanja kako ga neko vadi iz neke velike fioke”, navodi se na kraju saopštenja GO SNP.

 

 

Portal Analitika