Društvo

Nove skale na rivi u Donjoj Lastvi

JP „Morsko dobro“ postavilo je juče nove stepenice na rivi u Donjoj Lastvi na prijedlog, prije svega građana, a potom i tivatske Turističke organizacije i mjesne zajednice.
Nove skale na rivi u Donjoj Lastvi
Portal AnalitikaIzvor

PR “Morskog dobra” Ivana Lazović kazala je za naš program da je zamjena stepenica planirana u sklopu hitnih sanacija za 2017. godinu:

- Takođe „Morsko dobro“ je je izvršilo i nasipanje plaže ispod hotela „Kamelija“, zatim nasipanje javne plaže na tom dijelu obale, te nasipanje plaža u Lepetanima i Krašićima. Prilikom postavljanja stepenica ispod hotela „Kamelija“ saniran je i taj dio doka kako bi bio dostupan i prilagođen gostima i kupačima. Za sada nemamo još intervencija koje spadaju u hitne, jedino ukoliko dođe do prijave i iskrsne neki problem, „Morsko dobro“ je uvijek agilno da to sanira - istakla je Lazović.

Radio Tivat

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
? ?
05.07.2017. 20:24

Kako bi bilo da poplocaju to setaliste do Donje Lastve?

0
0