Turizam

Pine dočekalo Gumball 3000

Dugo najavljivani super automobile i njihovi poznati vlasnici stigli su danas u Tivat, u okviru relija Gumball 3000. Automobili (Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porche, Aston Martin, Jaguar, AMG Mercedes, Rolls Royce itd) će biti izloženi na Pinama do 17 sati, a za to vrijeme njihovi vlasnici biće gosti zabave na bazenu PMYC.
Pine dočekalo Gumball 3000
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednica opštine Snežana Matijević je o ovoj manifestaciji  rekla:

gum5

– Veliko mi je zadovoljstvo da učesnike ovog relija mogu pozdraviti u Tivtu, gradu koji posljednjih mjeseci, posljednjih godina ide ispred ostalih, a ovo je još jedna manifestacija koja će ga staviti na svjetsku mapu. Očekujem veliki broj posjetilaca u našem gradu, oko 150 vozila i oko 200 javnih ličnosti – rekla je Matijević.

gum1

Podršku organizaciji ovog događaja pružila je i Turistička organizacija Tivat.

– Ovo mnogo znači gradu i značajno podiže turističku ponudu Tivta, a ovaj pit stop je samo nešto što smo projektovali i za sledeću godinu, a to je da budemo jedan od gradova domaćina. Sve je ovo jako teško organizovati, a posebno što nas je dodatno obavezala nagrada dobijena prošle godine od Nacionalne turističke organizacije i predsjednika države za najbolje manifestacije. Mislim da imamo raznolik i kvalitetan program na kulturnom nivou koji Tivat zaslužuje – rekla je direktorka TOT Gabrijela Glavočić.

gum2

PR menadžer kompanije Adriatic Marinas Danilo Kalezić istakao je da je cilj manifestacije zabava i promocija fantastičnih automobila.

-Imali smo prilku da vidimo reperku Iv, pjevača Cello Green i brojne druge poznate ličnosti. Oni danas oko 17 sati odlaze za Tiranu, zatim za Atinu, a onda se trajektima prevoze do Mikonosa.  Mi smo pregovore za ovaj događaj počeli još prošle godine u aprilu, kad smo upoznali Maksimilijana Kupera, bankara i osnivača ovog događaja. Ubjedili smo ga da imamo i logističke i prirodne kapacitete za organizaciju ovog događaja značajne sa stanovišta turizma – rekao je Kalezić.

gum3

The Global Citizen Pit Stop je omogućen zahvaljujući podršci kompanije Arton Capital, nautičkog naselja Porto Montenegro, Ministarstva održivog razvoja i turizma, Opštine Tivat i Turističke organizacije Tivat.

gum4

Radio Tivat

Foto: http://www.bokanews.me

Portal Analitika