Politika

Bečić i Bogdanović obilazili domaćinstva na Cetinju

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić i generalni sekretar te stranke Boris Bogdanović zajedno sa rukovodstvom cetinjskih Demokrata nastavili su da posjećuju domaćinstva na teritoriji Prijestonije i da se iz prve ruke upoznaju sa problemima koji opterećuju život cetinjskih građana.
Bečić i Bogdanović obilazili domaćinstva na Cetinju
Portal AnalitikaIzvor

Rukovodstvo Demokrata posjetilo je porodicu Marković koja živi na području Podgranice.

- Stanovništvu Podgranice i cijelog ovog područja problem čini ponor sa svojim neprijatnim mirisima, koje se nalazi na samom ulazu u grad, a koje aktuelna cetinjska vlast pokušava da otkloni sprejevima, za koje nije utvrđeno da su prilagođeni evropskom standardima vezanim za tu oblast. Mještani, takođe, smatraju grotesknim postavljanje moderne solarne rasvjete na putevima u ovom dijelu Prijestonice kojima nedostaju cijeli djelovi asfalta, a da ne govorimo o obećanju o izgradnji doma za stare na ovom području, koje još čeka na realizaciju – navodi se u saopštenju Demorkata.

Stanovništvo ovog kraja Bečiću se, kako kažu Demokrate, požalilo i na cijene vode.

- Naime, ogromno je nezadovoljstvo među mještanima Podgranice zbog cijene vode koja je na Cetinju veća od one na primorju. Poskupljenje je, ističu, nastupilo pod sumnjivim okolnostima – ističu Demokrate.

Iz te stranke poručuju da će nastaviti da obilaze cetinjska domaćinstva, kako bi se upoznali sa konkretnim problemima Prijestonice i njenih građana, ponudili rješenja za iste i ta rješenja sproveli odmah po preuzimanju vlasti na jesenjim izborima.

Portal Analitika