Marketing

Multimedijalna poslovnica Crnogorskog Telekoma otvorena u Pljevljima

Telekom otvorio je danas redizajniranu, multimedijalnu poslovnicu u Pljevljima. "Ovo je jošjednu u nizu multimedijalnih poslovnica otvorenih u Crnoj Gori u skladu sa najnovijim konceptom rada T-Centara, koji se primjenjuje u okviru Dojče Telekom grupe. Nova poslovnica nudi lakši isavremeniji način prezentacije svih usluga kompanije, sa ciljem da korisnicima omogući potpuno novo iskustvo u modernom ambijentu i lakši pristup svim servisima", saopšteno je iz Telekoma.
Multimedijalna poslovnica Crnogorskog Telekoma otvorena u Pljevljima
Portal AnalitikaIzvor

Otvaranje   nove   poslovnice   u   Pljevljima   je   bila   prava   prilika   da   se   korisnicima   ponudi   posebna povoljnost za kupovinu uređaja. 

Tako je danas omogućen popust od 5% za kupovinu na rate telefona Huawei P10 i Huawei P10 lite, jednih od najaktulenijih mobilnih uređaja u svijetu danas.Cilj otvaranja potpuno digitalne poslovnice jeste da ona bude prepoznata kao najbolje mjesto za sve usluge koje kompanija nudi. Ovakav način prezentacije proizvoda i usluga Crnogorskog Telekoma će u velikoj mjeri unaprijediti komunikaciju i rad sa korisnicima. Crnogorski Telekom će nastaviti širenje prodajne mreže sa novim konceptom, kako bi na pravi način odgovorio na sve zahtjeve i potrebe korisnika.

dsc-3727
Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.