Fudbal

FSCG: Sjutra izborna Skupština

Izborna Skupština Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG), na kojoj će biti izabran predsjednik i rukovodeći organi, biće održana sjutra u podgoričkom hotelu Ramada.
FSCG: Sjutra izborna Skupština
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Dejan Savićević, koji je na toj funkciji od 2001. godine, jedini je kandidat za naredni četvorogodišnji mandat.

Izvršni organi Regionalnih fudbalskih saveza, Udruženja fudbalskih sudija, trenera, klubova malog fudbala, ljekara sportske medicine i sportskih novinara, Školski fudbalski savez i klubovi članovi Prve i Druge lige Crne Gore za sezonu 2017/2018 bili su dužni da do 9. juna dostave odluku o predlogu kandidata za predsjednika i statutarne organe FSCG.

Na sjednici će, osim predsjednika i Izvršnog odbora, biti izabrane i Disciplinska, Komisija za žalbu i licenciranje, Komisija za žalbe licenciranja i Disciplinski inspektor FSCG.

Na dnevnom redu biće i predlozi Disciplinskog i Pravilnika o radu Arbitražnog suda FSCG.

Biće razmatrani i zapisnici sa prethodne Skupštine, Izvještaji o finansijskom poslovanju FSCG u 2016. godini, aktivnostima FSCG u periodu između dvije Skupštine.

Biće razmatran i izbor revizora za naredne dvije godine. Početak sjednice u kongresnoj sali hotela Ramada zakazan je za 13 sati.

Portal Analitika