Društvo

Isključenja struje u više gradova zbog radova

Djelovi više gradova biće danas po nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Isključenja struje u više gradova zbog radova
Portal AnalitikaIzvor

U Nikšiću, zbog radova u 35/10 kV trafostanici Plužine, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Stolac, Smriječno, Zabrđe, Korlati, Kovači, Orah, Lisina, Muratovica, Miloševići, Suvodo, Brljevo, Mratinje, Stabna, Jasen, Stubica, Zukva, Ravno, Krivodo i Podmramor.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Usputnica-Vilusi, od devet do 13 sati, bez struje biće Usputnica.

U Kotoru, zbog radova u 35/10 kV trafostanici Račica, od osam do devet sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Gradiošnica, Vrijes, Dumidran, Servisna zona Račica, obala Đuraševića i vodovod Topliš.

U Baru, zbog radova na niskonaponskoj mreži Ponta, od devet do 14 sati, bez struje biće dio potrošača kod ponte na Velikom Pijesku.

U Ulcinju, zbog radova na niskonaponskoj mreži Brajše 3, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće Brajše prema džamiji, zaseok Kasnecovići i Selovići.

Zbog radova u trafostanici Sutjel, od osam do 11 sati, bez struje biće Sutjel.

U Beranama, zbog radova na niskonaponskoj mreži Dolac-Barice, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće Dolac-Barice.

U Rožajama, zbog radova na niskonaponskoj mreži Bašča, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio potrošača koji se napajaju sa te mreže.

U Bijelom Polju, zbog radova na niskonaponskoj mreži Nikoljac, od osam do 13 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Nikoljac (MBTS Kotlara-izvod Đurđevići).

U Mojkovcu, zbog radova na niskonaponskoj mreži Pržišta, od devet sati i 30 minuta do deset sati, bez struje biće Pržišta.

U Kolašinu, zbog radova na niskonaponskoj mreži Zakrilje, od devet do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa te mreže.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bare Kraljske, od osam do 14 sati, bez struje biće Bare Kraljske.

U Petnjici, zbog radova na dalekovodu Petnjica-Tucanje, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa tog dalekovoda.

Zbog radova na dalekovodu Tucanje-Vrševo, u istom terminu bez struje biće dio potrošača koji se napajaju sa tog dalekovoda.

Na Žabljaku, zbog radova na 35 kV dalekovodu Žabljak-Šavnik-Boan, od osam do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Mjesna zajednica Boan.

U Pljevljima, zbog radova na dalekovodu Hoćevina, od devet do 15 sati, bez struje biće Hoćevina.

Zbog radova na dalekovodu Premćani, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Premćani.

U Šavniku, zbog radova na niskonaponskoj mreži Duži, od deset do 15 sati, bez struje biće Duži.

U Plavu, zbog radova na niskonaponskoj mreži Pepiće 1, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa te mreže.

Portal Analitika