Zanimljivosti

Ljetovanje u vili Pabla Eskobara? I to je moguće

Nekretnina koja je nekada bila u vlasništvu zloglasnog kolumbijskog narkobosa Pabla Eskobara pretvorena je u luksuzni smještaj ispunjen umjetničkim djelima.
Ljetovanje u vili Pabla Eskobara? I to je moguće
Portal AnalitikaIzvor

Vila je smještena na plaži u gradu Tulumu u Meksiku. Sada je Cala Malca renovirana i pretvorena u hotel koji je u vlasništvu njujorške kompanije Lio Malca koja se bavi trgovinom umjetničkih djela. 

Nakon što ju je Eskobar napustio, nekretnina je ostala zapuštena, a od 2012. godine postepeno je renovirana i otvorena 2015. godine kao hotel sa pet zvjezdica. 

Vila ima devet soba, a nalazi se na korak od plaže sa bijelim pijeskom. Unutrašnjost je još zanimljivija, a s vrata pažnju odmah privlače persijski tepisi. 

U lobiju su slike, skulpture i namještaj nekih od najcijenjenijih umjetnika i dizajnera, a zanimljivo je da se raspored umjetničkih djela u hotelu često mijenja kako bi gosti mogli da uživaju u različitim radovima.

Spiralno stepenište vodi do krova, a na krovu se nalazi bar gdje se organizuju razni događaji, dok kula nudi pogled na tropski pejzaž. Staklena vrata dijele kuću od plaže, a ako gosti ne vole kupanje u moru, tu je ogroman bazen. 

Tulum se inače nalazi na karipskoj obali meksičkog poluostrva Jukatan. Ova oblast posljednjih godina je i te kako u trendu i tu se trenutno gradi sve više hotela.

 </p>

 </p>

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.