Region

Svađa dva prijatelja slučajno dovela do tragedije

Danilo Bogdanov (35) preminuo je u noći između subote i nedjelje kada ga je nakon rasprave poznanik Alen Metović (37) oborio na zemlju udarcem u parku u Ulici Radovana Simića Cige na Voždovcu.
Svađa dva prijatelja slučajno dovela do tragedije
Portal AnalitikaIzvor

Prema nezvaničnim informacijama, Metović i Bogdanov su poznanici, odnosno prijatelji.

Subotu su mahom proveli u opijanju u obližnjem parku u blizini Centralnog groblja, preko puta ulaza broj dva, a spekuliše se da su osim alkohola konzumirali i opijate.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, u kasnim večernjim satima došlo je do svađe između dvojice prijatelja. Čarke su prerasle u fizički sukob, u kom je Metović zamahnuo prema Danilu i udario ga pesnicom u glavu. Bogdanov se srušio na zemlju i, spletom nesrećnih okolnosti, po svemu sudeći udario glavom u ivičnjak, nakon čega je preminuo, saznaje Blic.

Mještani Medakovića koji žive u blizini pomenute ulice danas su prepričavali incident.

- Vraćala sam se kući sa ćerkom kada sam u obližnjem parku vidjela ljekare i kola Hitne pomoći. To je bilo negdje oko 22 sata. Nisam se mnogo zadržavala, ali čula sam šta se dogodilo i nisam iznenađena jer u ovom kraju ima dosta narkomana - kaže jedna od stanarki iz ulaza broj dva.

Metović je, prema riječima mještana, bio fizički radnik koji je dane uglavnom provodio oko trafika u blizini groblja. Radnicima trafika je pomagao sa premještanjem i iznošenjem robe, a oni su mu, zauzvrat, davali novac za pivo.

Bogdanov, s druge strane, nije bio incidentna ličnost, ali je imao sličan stil života kao Metović.

U parku u kom se dogodio smrtni slučaj, reporteri "Blica" juče su pronašli i dušeke i odjeću (kao i brojne plastične i staklene flaše praznih alkoholnih pića), koji navode na zaključak da je Metović možda i beskućnik koji je u parku preko puta ulaza broj dva i živio.

Policija je dan psolije incidenta uhapsila napadača i njemu je za sada određeno dvodnevno policijsko zadržavanje, poslije kojeg bi trebalo da bude priveden u Više tužilaštvo, gdje će biti saslušan.

Policija je protiv Alena podnijela krivičnu prijavu za nanošenje teških tjelesnih povreda sa smrtnim ishodom, za koje bi osumnjičeni mogao da dobije kaznu od čak 12 godina zatvora! Ipak, ako se utvrdi da je djelo učinjeno iz nehata, kazna bi mogla da bude do tri godine...

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.