Podgorica

U petak počinje manifestacija „Ajmo na Moraču ”

Glavni grad, Turistička organizacija i Sekretarijat za kulturu i sport, organizuju manifestaciju „Ajmo na Moraču 2017“ svakog vikenda u julu i avgustu mjesecu. Svečano otvaranje manifestacije je u petak, 7. jula, sa početkom u 17 sati, na plaži ,,Galeb“, uz kulturno-zabavni i sportsko-rekreativni program.
U petak počinje manifestacija „Ajmo na Moraču ”
Portal AnalitikaIzvor

Svi posjetioci biće u prilici da se oprobaju u vožnji kajaka, stonom tenisu, nogotenisu, odbojci na pijesku, šahu, bagu, pikadu... Za naše najmlađe biće organizovana šlaufijada, dok će medicinsko osoblje Doma zdravlja Podgorica starijim sugrađanima mjeriti krvni pritisak i nivo šećera u krvi.

Događaj će biti upotpunjen degustacijom dinje i pipuna, rashlađenih u rijeci, kako su se nekad Podgoričani osvježavali tokom vrelog podgoričkog ljeta.

Manifestacija se organizuje treću godinu zaredom, sa ciljem promocije rijeke Morače kao očuvanog vodnog potencijala grada, te u želji da se sugrađani vrate na moračke plaže koje su nekada bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta.

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.