Tenis

Venus nakon optužbe za ubistvo: Očajna sam

Slavna teniserka Venus Vilijams uputila je saučešće porodici Džeroma Barsona, koji je preminuo poslije saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovala 37-godišnja Amerikanka.
Venus nakon optužbe za ubistvo: Očajna sam
Portal AnalitikaIzvor

Vilijams je 9. juna bila akter saobraćajne nesreće na Floridi, kada je prelazeći raskrsnicu njen automobil udario drugo vozilo, za čijim je volanom bila Linda Barson. U udesu je povrijeđen njen 78-godišnji suprug Džerom Barson, koji je poslije 13 dana u bolnici preminuo.

Protiv Venus Vilijams je podignuta tužba zbog "nemarne i neoprezne vožnje, koja je dovela do smrti Džeroma Barsona", a nju je podnijela njegova ćerka Odri.

Sedmostruka gren slem šampionka se nije oglašavala odmah poslije nesreće, ali je uoči Vimbldona odlučila da pošalje poruku na društvenim mrežama.

"Očajna sam i srce mi je slomljeno zbog nesreće. Upućujem iskreno saučešće porodici i prijateljima Džeroma Barsona. Moje misli i molitve su uz njih", rekla je Venus na Fejsbuku.

Trenutno 11. teniserka na svijetu Venus Vilijams nadmetanje na Vimbldonu počinje duelom prvog kola protiv Belgijanke Elize Mertens, što će biti njen novi pokušaj da dođe do šestog trofeja na prestižnom turniru, koji je posljednji put osvojila 2008. godine.

Portal Analitika