Košarka

Pavićević mijenja Pavićevića

Crnogorski košarkaški klub Mornar saopštio je da će umjesto Đorđija Pavićevića novi trener tog kluba biti njegov stariji brat Mihailo.
Pavićević mijenja Pavićevića
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi, Đorđije Pavićević se seli na klupi i pomagaće svom bratu savjetima, kao što je brat njemu u protekloj sezoni. Novi šef stručnog štaba Mornara rekao je da su njegove ambicije uvijek najveće.

"To što ćemo već za nekoliko dana imati kompletiran sastav ekipe dovoljno govori da se u klubu ozbiljno radi. Moj cilj jeste da Mornar bude medju četiri najbolje ekipe u ABA ligi. Ništa manje ambiciozno krenućemo i u kvalifikacije za Ligu šampiona. Respektujemo sve klubove u zemlji i regionu, ali nam je interes kluba isključivo na prvom mjestu", rekao je Mihailo Pavićević.

Rokada na klupi nije bila jedina današnja novost u Mornaru - sa dosadašnjim prvotimcima Markom Ćalićem, Radojem Vujoševićem, Markom Mugošom, Vukotom Pavićem, Borisom Bakićem i Emirom Hadžibegovićem potpisani su novi ugovori, dok su u klub stigla tri pojačanja.

"Obavićemo razgovor i s kapitenom Markom Mijovićem čim se vrati sa reprezentacijom iz Kine. Nadam se da ćemo i s njim naći zajednički jezik i nastaviti saradnju. A novi igrači Mornara su Strahinja Mićović, koji je došao iz Igokee, Nemanja Vranješ, pristigao iz Budućnosti, i prvi od Amerikanaca je Brendis Ros, dosadašnji član Beroe, koja je osvojila Balkansku ligu i igrala u bugarskom finalu plej-ofa", rekao je Đorđije Pavićević.

"Sva trojica su profil igrača koji su nam nedostajali u prošloj sezoni. U toku su pregovori sa još tri-četiri ozbiljna košarkaša", dodao je on.

Portal Analitika