Društvo

U srijedu udomljavanje kučića i mačića

NVO sPas će u srijedu 5. jula u 20 sati na platou ispred kluba Boćara u Podgorici održati veliku akciju javnog udomljavanja kučića i mačića, i prikupljanja pomoći za nezbrinute životinje. Možete donirati hranu, staru robu, činije, povoce, igračke, sve što Vam više nije potrebno, poručuju iz ove NVO.
U srijedu udomljavanje kučića i mačića
Portal AnalitikaIzvor

Ljubimci se udomljavaju uz ugovor o odgovornom vlasništvu kojim se udomitelj obavezuje da će brinuti o udomljenoj životinji kako nalaže Zakon o zaštiti dobrobiti životinja i uz koji ostvaruje pravo na 25% popusta u PVU Montvet i 30% popusta u vet ambulani K9.

“NVO Sunčev kutak” će pripremiti bogat i zanimljiv program za najmlađe posjetioce akcije.

NVO sPas je društvo za zaštitu životinja, koje je za dvije godine od osnivanja, napravilo velike korake kada je u pitanju podizanje građanske svijesti po pitanju odnosa prema životinjama. Pored svakodnevnog zbrinjavanja i udomljavanja životinja kojima treba pomoć, NVO sPas svoj rad bazira na edukaciji djece i odraslih kroz česte radionice, kreativan rad i akcije udomljavanja i prikupljanja pomoći.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.