Politika

Knežević: Ako treba, ostaćemo mjesecima u Skupštini

Nakon odluke o skidanju imuniteta jednom od lidera DF-a, Nebojiši Medojeviću, poslanici tog političkog saveza drugu noć za redom proveli su u Skupštini kako bi, kako su poručili, zaustavili eventualno hapšenje Medojevića, kojeg Tužilaštvo tereti za organizovanje kriminalne grupe i pranje novca. U Skupštini će, kako su poručili, čekati odluku vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića. Iz DF-a jutros su zahvalili su na podršci opozicionih partija, koje su zatražile da tužilaštvo naloži da se Medojević ne hapsi.
Knežević: Ako treba, ostaćemo mjesecima u Skupštini
Portal AnalitikaIzvor

"Znamo da smo mi spremni da ovdje ostanemo i sljedećih dana, i mjeseci ako to bude bilo potrebno", poručio je funkcioner DF-a, Milan Knežević.

Plan poslanika DF-a je da u Skupštini sačekaju odluku VDT-a Ivice Stankovića, kojom bi bilo suspendovano određivanje pritvora za Medojevića.

"DF i njegovi poslanici ostaju istrajni u namjeri da budu u Skupštini sve dok VDT ne izda obavezujuće uputstvo, isto kao u mom slučaju i kolege Mandića. Mi ga i ovog puta pozivamo i ukazujemo na činjenično stanje i da je čitav proces izmontiran", kazao je Knežević za TVCG.

Izvor: rtcg.me

Portal Analitika