Vaterpolo

BRGULJAN: Cilj je četvrtfinale, nikoga se ne plašimo!

Ulazak među osam najboljih na Svjetskom šampionatu je cilj podmlađene vaterpolo reprezentacije Crne Gore, kazao je jedan od najiskusnijih igrača našeg nacionalnog tima, Draško Brguljan.
BRGULJAN: Cilj je četvrtfinale, nikoga se ne plašimo!
Portal AnalitikaIzvor

Mundijal u Budimpešti počinje 14. jula u Budmpešti, a u grupi sa “crvenim ajkulama” su još Brazil, Kazahstan i Kanada. Prvo mjesto vodi ka ispunjenu cilja, a zadatak nije nimalo lak s obzirom na brojne izostanke.

- Naš primarni cilj je plasman u četvrtfinale. Iluzorno je trošiti riječi koliko će nam nedostajati Ivović, Pasković, Janović…. U odnosu na Olimpijske igre u timu neće biti čak sedam igrača. To je priznaćete mnogo. S druge strane, šampionat koji slijedi biće dobra prilika za mlade igrače koji dolaze i koji su željni i motivisani da pokažu da pripadaju svjetskom vrhu i da sa pravom nose kapicu sa državnim grbom Crne Gore - rekao je Brguljan za Sportklub.

On je dodao da bi četvrtfinalni duel pokazao koliko vrijedi ovaj nacionalni tim i može li da se uključi u borbu za medalje, te istakao da se Crna Gora nikoga ne plaši.

Sport klub

Portal Analitika