Politika

DPS Budva: Nakon fijaska Brodet festa propala i Fešta od pasticade

Sinoć održana Fešta od pašticade u Petrovcu u prvi plan ponovo je izbacila nestručnost i nesposobnost novog direktora TO Budva Mladena Franovića. Loša organizacija, izostanak promocije te mala posjećenost trebalo bi novom direktoru jasno staviti do znanja da se jedna turistička destinacija ne vodi i ne planira iz kafane, ocijenili su iz budvanskog odbora DPS-a.
DPS Budva: Nakon fijaska Brodet festa propala i Fešta od pasticade
Portal AnalitikaIzvor

-Šetalište je u 22 sata već bilo pusto, u vatrometu sat i po vremena kasnije uživali su samo organizatori, a skromni program organizovan je ispred lokala ljudi bliskih Demokratama, što je još jedan u nizu dokaza da je nova vlast zaboravila na svoju parolu „Pobjede a ne podjele“.  Gospodine Franoviću, pošto vjerovatno nijeste prisustvovali ranije održavanim Pašticadama, da Vam kažemo da je fešta od pašticade jedan od brendova Petrovca, da je neizostavni dio nje uvijek bio veliki koncert, nastup kulturno umjetničkih društava sa ostalim pratećim sadržajima koji promovišu ovaj kraj, no uostalom, nakon fijaska Brodet festa, koji ste penzionerski organizovali, ova loše organizovana fešta ne treba da čudi.  Ovo zapravo nije bila Fešta od pašticade, ovo je bila fešta po mjeri generacije direktora- navodi se u saopštenju DPS-a Budva.

Loša politika koju vodi nova vlast, kako se dodaje, pokazala se upravo na odabiru Franovića za direktora TO Budva, koji je ove dvije manifestacije željeći da mijenja pravila i zateže kaiš, bacio na koljena. 

-Izgleda da novi menadžment TO Budva ne zna da u turizmu nije poenta što veća ušteda na promociji i programu već je cilj omogućiti  ugostiteljima i onima koji žive od turizma valjan rad i prihod. Franovića, umjesto u penziju, doveli su da uništi jedan od najzdravijih segmenata koji imamo-turizam. Kad govorimo o načinu rada i uštedi novog direktora TO Budva, treba podjsetiti da mu je prilikom nedavnog službenog putovanja za Banja Luku bilo ponižavajuće da sa ostatkom menadžmenta otputuje luksuznim automobilom marke mercedes, koji je u vlasništvu TO, već se odlučio da na put krene avionom i to linijom Tivat-Beograd-Banja Luka kako bi dva puta u par dana na račun poreskih obveznika uspio da obidje užu i širu familiju u voljenoj mu državi čije i državljanstvo posjeduje, vjerovatno kako bi se „pohvalio“ učinjenim do sada- naglašava se u saopštenju i ističe da je nedolično ponašanje Franovića tokom svečane večere u Banja Luci ostavilo vrlo negativan utisak o Budvi, "i to ne kažemo mi, to kažu svi turistički poslenici Crne Gore koji su tamo boravili". 

-I na kraju, o radu Mladena Franovića najbolje govori njegova propala turistička agencija u Beogradu- zaključuje se u saopštenju.

 

Portal Analitika