Politika

Inicijativni odbor Demokrata održao sjednicu u Pljevljima

U sali Skupštine opštine Pljevlja održana je zajednička sjednica Inicijativnog odbora i gradskih koordinatora Demokrata Pljevlja.
Inicijativni odbor Demokrata održao sjednicu u Pljevljima
Portal AnalitikaIzvor

Na sjednici je zaključeno da Demokrate u Pljevljima svakim danom postaju sve veća porodica slobodoumnih, stručnih i mladih ljudi spremnih da preuzmu odgovornost za budućnost grada. Na sjednici je sa ponosom istaknuto da novi politički subjekt koji je nastao kao reakcija na nezadovoljstvo građana postojećim nomenklaturama, bilježi konstantan rast članstva i podrške naroda i da je sada izvjesno da će Demokrate biti nosioci promjena u Pljevljima.

Ponosni smo na naš tim koga čine čisti ljudi, koji nisu učestvovali u uništenju pljevaljske industrije, niti bili dio onih koji su uspjeli da u najbogatijem gradu u Crnoj Gori dovedu narod do prosjačkog štapa. Politički put koji smo trasirali pokazujući svima kako se pobjeđuje, postao je glavna magistrala koja povezuje sve narode u Crnoj Gori, ostavljajući za sobom ono što nas je godinama dijelilo.

Demokrate Pljevlja su u susret Prvoj izbornoj konvenciji formirale moćnu partijsku infrastrukturu na cijeloj teritoriji opštine koja svakim danom postaje sve jаča, a koja će sasvim izvjesno biti stub i nosilac promjena na zadovoljstvo svakog Pljevljaka.

Na sjednici su po prvi put saopštene i osnovne teze budućeg programa Demokrata za Pljevlja koji će dati jasan odgovor na probleme sa kojima se decenijama suočavaju građani. 

Na sjednici su govorili koordinator Inicijativnog odbora Milojica Tešović, odbornici i članovi Inicijativnog odbora Nikola Rovčanin i Bojan Krvavac, kao i Emilija Bojović i Vaso Knežević.

Portal Analitika