Fudbal

Siti i Totenhem pregovaraju oko beka čija je početna cijena 57 miliona

Mančester Siti je dogovorio besplatan dolazak Danija Alvesa, ali sjajni brazilski vetaran neće biti jedino pojačanje Građana na poziciji desnog beka.
Siti i Totenhem pregovaraju oko beka čija je početna cijena 57 miliona
Portal AnalitikaIzvor

Mančester Siti je sinoć i zvanično otvorio pregovore sa Totenhemom oko kupovine Kajla Vokera, javljaju ostrvski mediji među kojima i javni servis Bi-Bi-Si (BBC).

Reprezentativni desni bek Engleske je davnašnja želja Pepa Gavrdiole, stavljen je na veliku ljetnju listu pojačanja uz Edersona i Bernarda Silvu koji su već potpisali, kao i Mendija i Sančeza koji su velike želje do kraja prijelaznog roka.

Kada se otvorila opcija da se angažuje Dani Alves, Gvardiola to nije propustio, ali Brazilac je samo kratkoročno rješenje u Gvardiolinim stalnim rotacijama. S obzirom da su klub napustili Sanja i Zabaleta, potrebna su mu dva desna beka, a Kajl Voker je bio najveća želja katalonskog stručnjaka.

Totenhem za početak traži 50.000.000 funti! To je oko 57.000.000 eura. Svjesni su Sparsi da je Voker jedan od najvrjednijih engleskih fudbalera i pokušaće da izvuče što više novca. Mančester Siti za početak nudi 45.000.000 eura.

Portal Analitika