Crna hronika

Uhapšen osumnjičeni da je silovao djevojku u Podgorici

Policija je uhapsila Novopazarca E.F. (45 )zbog sumnje da je rano jutros silovao 30-godišnju djevojku u lokalu „Shakespeare“ u Pogorici. Djevojka je u tom lokalu bila zaposlena, Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su jutros, u brzoj i koordiniranoj akciji, ubrzo nakon prijave da je izvršeno krivično djelo, lišili slobode osumnjičenog za krivično djelo silovanje. Osumnjičeni E.F. (45) iz Novog Pazara – Republika Srbija, sa boravkom u Podgorici, je lišen slobode na Trgu nezavisnosti u Podgorici.
Uhapšen osumnjičeni da je silovao djevojku u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

On je, kako se sumnja, silovanje neposredno prije toga, oko 07,00 časova, počinio na štetu ženske osobe stare 30 godina u lokalu „Shakespeare“ u Njegoševoj ulici.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je E.F. kao gost ranije dolazio u lokal „Shakespeare“ te da je znao da je oštećena, koja je tamo zaposlena, u ranim jutarnjim časovima obično sama. On je jutros, kako se sumnja, ušao u lokal u kojem je oštećena bila sama, zaključao vrata sa unutrašnje strane i nad njom izvršio silovanje nakon čega je pobjegao.

Službenici CB Podgorica su odmah po prijavi događaja reagovali i zahvaljujući dobrom opisu izvršioca ubrzo su pretragom pronašli E.F. i lišili ga slobode.

On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Oštećenoj je ubrzo po dolasku policije pružena medicinska pomoć u zdravstvenoj ustanovi.

Portal Analitika