Turizam

“Dani turizma Crne Gore“ u Beogradu do 1. jula

U okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Srbije, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Republici Srbiji i TC „Ušće“, organizuje manifestaciju „Dani turizma Crne Gore“ u Beogradu. Manifestacija će biti održana u tržnom centrom „Ušće“, u periodu od 30. juna do 1. jula.
“Dani turizma Crne Gore“ u Beogradu do 1. jula
Portal AnalitikaIzvor

Svi posjetioci ovog tržnog centra biće u prilici da se upoznaju sa aktuelnom turističkom ponudom Crne Gore. Planiran je bogat dvodnevni program, u okviru kojeg će, između ostalog, nastupiti Leontina Vukomanović i hor Čarolija od oko 40 djece, a biće organizovan i cjelodnevni program animacije za najmlađe posjetioce (bojanje lica, klovn, kutak za djecu) i aktivacije za porodice.

Direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić obratiće se posjetiocima u petak, 30. juna u 17 sati.

U okviru ove manifestacije svoju ponudu predstaviće i nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines, kompanije „13. jul Plantaže“ i„M tel“, kao i  luksuzno turističko naselje „Lustica Bay“.

Medijski pokrovitelj manifestacije je Color Media Communications.

 

Portal Analitika