Politika

GO Pokreta za promjene daje punu podršku Nebojši Medojeviću

Sastanak Glavnog Odbora Pokreta za promjene održan je juče u Press centru Pokreta za promjene.
GO Pokreta za promjene daje punu podršku Nebojši Medojeviću
Portal AnalitikaIzvor

Članovi Glavnog odbora PzP-a razmatrali su aktuelnu političku, ekonomsku, socijalnu i bezbjednosnu situaciju u zemlji, sa posebnim akcentom na politički progon koji već mjesecima trpi Demokratski front.

Glavni Odbor je ocijenio da je Pokret za promjene izložen klasičnom političkom progonu od strane Specijalnog tužioca, što su na svojoj koži najbolje osjećaju i funkcioneri i članovi DF-a: Dejan Vujisić, Željko Šćepanović, Mihailo Čađenović, kao i Momir Nikolić, koji je takođe žrtva političkog progona, iako nema nikakve veze sa politikom, niti je  član bilo koje političke partije.

To je samo još jedan dokaz u kojoj su mjeri Pokret za promjene i Demokratski front meta ovog režima.

Glavni odbor je dao punu podršku svom lideru Nebojši Medojeviću, i pokazao spremnost da istraje u borbi koju Pokret za promjene vodi godinama, te da sada mora jače nego ikada pokazati jedinstvo, dosljednost, i hrabrost, kako bi napokon došlo do smjene režima, revizije, te kako bi primjenom novog modela ekonosmkog razvoja za koji se zalaže DF, i građani osjetili boljitak.

Glavni odbor je siguran da će ovaj politički progon učiniti da Pokret za promjene bude još jači i istrajniji u svojoj misiji, saopšteno je iz PzP-a.

Portal Analitika