Politika

DF ne planira proteste zbog Medojevića

Demokratski front ne planira organizovanje protestnog skupa ispred zgrade Skupštine kada se bude odlučivalo o ukidanju imuniteta poslaniku Nebojši Medojeviću, saznaje Pobjeda.
 DF ne planira proteste zbog Medojevića
Portal AnalitikaIzvor

Izvor Pobjede blizak Demokratskom frontu je saopštio da su razlozi zbog kojih neće pozivati građane i simpatizere ,,velike vrućine“, ali i neizvjesnost kada bi ta tačka trebalo da dođe na dnevni red parlamenta.

 – Sjednica je zakazana za četvrtak, ali je ukidanje imuniteta Medojeviću tek deseta tačka dnevnog reda. Pošto nije sasvim sigurno da će se o toj tački dnevnog reda raspravljati u četvrtak, bilo bi nehumano da po ovim vremenskim prilikama zovemo građane na protestni skup – rekao je izvor Pobjede blizak Demokratskom frontu.

Izvori Pobjede su saopštili da će poslanici Fronta aktivno participirati u raspravi i da će ,,argumentovano ukazati na neodrživost optužbi protiv lidera PZP-a“.

– Insistiraćemo da se na sjednici parlamenta pojave glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić i vrhovni državni tužilac Ivica Stanković – saopštio je izvor.

Opširnije u Pobjedi

Portal Analitika