Fudbal

Lovćen misli na budućnost: Potpisani stipendijski ugovori sa četvoricom kadeta

Fudbalski klub ”Lovćen” danas je potpisao stipendijske ugovore sa četvoricom članova svog kadetskog sastava Danilom Bracanovićem, Matijom Pejovićem, Petrom Roganovićem i Nikolom Mudrešom.
Lovćen misli na budućnost: Potpisani stipendijski ugovori sa četvoricom kadeta
Portal AnalitikaIzvor

Oni su bili nosioci igre trenera Đura Mijuškovića, koji je u jakoj konkurenciji osvojio šesto mjesto, a do same završnice prvenstva dijelili drugo mjesto. Potvrdu svog talenta i potencijala dobili su i danas od strane svog matičnog kluba.

Naime, četvorica članova donedavno kadetskog sastava Lovćena potpisali su trogodišnje stipendijske ugovore i na taj način dobili satisfakciju za svoj dalji rad i usavršavanje, kao i jasan znak da klub na njih najozbiljnije računa i u budućnosti.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje roditeljima naših igrača na tome što su u fudbalskom klubu Lovćen prepoznali kolektiv u kojem će njihova djeca moći da steknu adekvatno fudbalsko obrazovanje, kvalitetan napredak i stasavanje u prvom timu.

Matija Pejović, godište 2000, igra na poziciji štopera. Karakretiše ga dobar skok, tehinka, udarac glavom i pravovremeni start. Postigao je dosta pogodaka ove sezone i bio jedan od zapaženijih igrača. Tokom zimskih priprema je priključen pripremama prvoga tima.

– Ovom prilikom želim da se zahvalim upravi kluba koja je ove godine imala sluha za mene, te što ću imati priliku da budem sa prvom ekipom i što brže napredujem. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje – rekao je Pejović.

lovcen1

Petar Roganović, godište 2000, zavrijedio je pažnju igrama u kadetskoj ligi, gdje je bio standardan igrač i postigao je dva gola.

– Drago mi je što sam stekao povjerenje Fudbalskog kluba ”Lovćen” i šefa stručnog štaba. Svjestan sam kakve su obaveze i izazovi preda mnom i nadam se da ćemo imati uspješnu saradnju. Želio bih da se zahvalim trenerima omladinske škole koji su nas usmjerili na pravi put – kazao je Roganović.

Danilo Bracanović, godište 2000, igra na poziciji štopera i beka. Bio je kapiten kadetskog sastava i imao zapažene nastupe u kadetskoj ligi.

– Velika je čast potpisati ugovor sa najstarijim crnogorskim fudbalskim klubom, jer je to za mene novi izazov. Trudiću se i uvjek dati svoj maksimum, te opravdati ukazano povjerenje – kazao je Bracanović.

Nikola Mudreša, godište 2001. Igra na poziciji krilnog napadača. Istakao se sa svojih 11 golova u kadetskoj ligi Crne Gore i time zaslužio poziv za u17 reprezentaciju.

– Drago mi je što je stručni štab i uprava kluba prepoznala moj trud i rad. Daću sve od sebe da steknem povjerenje i opravdam očekivanja – rekao je Mudreša.

Portal Analitika