Crna hronika

Krivična prijava protiv dinamitaša iz Berana

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Berane su, aktivnostima koje su preduzeli i vještačenjem u Forenzičkom centru, rasvijetlili aktiviranje eksplozivne naprave ispred ulaznih vrata kozmetičkog salona „Glamur“ u ulici Svetog Save u Beranama, koje je izvršeno u oktobru prošle godine.
Krivična prijava protiv dinamitaša iz Berana
Portal AnalitikaIzvor

„Zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo, kvalifikovano od strane nadležnog tužioca kao nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, posebni izvještaj tom tužiocu je podnijet protiv K.S. (22) iz Berana. Sumnja se da je K.S, 08.10.2016. godine, ispred vrata ovog salona podmetnuo a potom i aktivirao dinamit od čijeg dejstva su nastala oštećenja na vratima salona“, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici CB Berane su odmah po obavještenju o događaju preduzeli aktivnosti na njegovom rasvjetljavanju. Izuzeti tragovi sa lica mjesta upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Sveukupne policijske aktivnosti i vještačenja su dovele do idnetifikovanja osumnjičenog lica.

Posebni izvještaj protiv K.S, kao dopuna krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog izvšioca, je nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama podnijet u redovnom postupku.

 

Portal Analitika