Fudbal

Juventusova zvijezda pristala na Čelsijevu ponudu

Čelsi je prije desetak dana ponudio Juventusu 65 miliona eura za Aleksa Sandra. Italijanski prvak ponudu je odbio uz poruku "dajte koji milion više". Čelsi nije želio da se zalijeće dok nije dobio potvrdu da je Brazilac zaista zainteresovan za prelazak na Stemford Bridž.
Juventusova zvijezda pristala na Čelsijevu ponudu
Portal AnalitikaIzvor

No, agenti su Konteu potvrdili da bi Sandro itekako došao u Čelsi, a Juventus je poručio "Ako on hoće da ide, vaš je". Aleks Sandro pristao je na Čelsijeve uslove koji nijesu poznati, i još samo preostaje da se klubovi dogovore oko visine odštete.

Iako je Juventus odbio inicijalnu ponudu, Korijere delo Sport piše da će se sigurno dogovoriti za oko 70 miliona eura. Tako će ekipa iz Torina ostati bez obojice bočnih igrača koji su bili jedni od ključnih igrača odlične Juventusove sezone. Dani Alves otišao je u Mančester Siti, a Aleks Sandro je već na vratima engleskog prvaka.

Kako će Juventus pokrpati rupe na bokovima još nije poznato, no Italijani tvrde da će dovesti Mateu De Šilja iz Milana i Matea Darmijana iz Mančester Junajteda.

Portal Analitika