Politika

Demokrate: Izjava Nikezić hit ljeta

''Prvi su lokalni izbori na proljeće naredne godine- kazala je Nikezić, uz poruku da će DPS u Baru nastaviti da radi na način na koji je to navikao građane - Da li da ih je navikao na činjenicu da su uništena barska preduzeća ili se na tome mora još poraditi ? Da im kažu da posle Primorke, Izbora, ZIB-a, Tehnoprometa, Bar bilja, Prekookeanske ima još nešto što će uništitii'', navodi se u reagovanju Dragana Tufegdžića potpredsjednika Opštinskog odbora Demokrata Bar.
Demokrate: Izjava Nikezić hit ljeta
Portal AnalitikaIzvor

''Da li da ih je navikao na činjenicu da su uništena barska preduzeća ili se na tome mora još poraditi ? Da im kažu da posle Primorke, Izbora, ZIB-a, Tehnoprometa, Bar bilja, Prekookeanske ima još nešto što će uništitii? Da li je navika pritisak na birače, obećanja za posao od izbora do izbora, kupovina ličnih karata zarad glasa više? Da li je to matrica koja se pokazala uspješnom u Baru i Crnoj Gori u sticanju svakakvih privilegija za sebe i svoje prijatelje i da za to traže podršku građana Bara?!'', navodi se u saopštenju.

On je ocijenio izjavu Nikezić kao ''tragikomičan hit ljeta''. 

''Ovo je nesumnjivo hit ljeta, ali tragikomičan. Ali u pravu su, poslednjih 27 godina učinili su da je to nešto što nije iznenađenje, usamljen slučaj, već ustaljena praksa-navika. Oni ne mogu ponuditi ništa građanima Bara do daljeg moralnog, ekonomskog i svakog drugog propadanja za šta su se onako svojski potrudili i dokazali svih ovih godina. Međutim, toj njihovoj "navici" kraj je neminovan. Svjesni su u barskom DPS-u da im više ne vjeruju ni njihovi dojučerašnji glasači. Posle Budve, Kotora i Herceg Novog vrlo dobro znaju da im je politički kraj izvjestan i blizu, vrlo blizu. A posle toga će se oni morati navići na to da je jedna demokratska vlast servis i sluga građana a ne obrnuto i da nikada više neće biti ucjena, pritisaka i lažnih obećanja za još jedan mandat i prosperitet pojedinaca bliskih vlasti. Uvidjeće da je moguće raditi u korist svakog građanina Bara i zajednice u cjelini, što je njima nepojmljivo i tako daleko'', zaključuje se u saopštenju. 

Portal Analitika