Rukomet

RSCG produžio ugovor sa Đukićem

Rukometni savez Crne Gore produžio je ugovor sa selektorom muške reprezentacije Draganom Đukićem do završetka Evropskog prvenstva za juniore koje će se održati u julu 2018. godine u Podgorici.
RSCG produžio ugovor sa Đukićem
Portal AnalitikaIzvor

Prvi čovjek našeg saveza Dragan Radojičić dao je prijedlog Upravnom odboru da saradnja sa Đukićem bude nastavljena, što je usvojeno na današnjoj sjednici.

- Predsjednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Crne Gore Zoran Radojičić nedavno je u Zagrebu (gdje je održan žrijeb za EP seniora) razgovarao sa selektorom muške reprezentacije Crne Gore Draganom Đukićem o rezultatima i uspjehu u proteklim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Analiziran je dosadašnji rad, plasman seniora na EP, a Radojičić je nakon toga predložio Upravnom odboru da se sa Đukićem nastavi saradnja sve do završetka Evropskog prvenstva za juniore – 2018. godine. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen na današnjoj elektronskoj sjednici UO RSCG, pa će Đukić do završetka Evropskog prvenstva za juniore (domaćin je Podgorica – 2018. godine) biti na čelu svih muških selekcija Crne Gore - navodi se u saopštenju RSCG.

Đukić je reprezentaciju naše zemlje preuzeo usred velikih turbulencija, ali je serijom dobrih rezultata uspio da “lavove” odvede na šampionat Evrope u Hrvatskoj.

Naš nacionalni tim je svrstan u grupu C, zajedno sa selekcijama Njemačke, Slovenije i Makedonije.

Portal Analitika