Fudbal

Preokret: Italijanski velikan se umiješao u transfer Perišića u Junajted

Mančester Junajted i Inter traže način da premoste jaz od deset miliona eura u cijeni za Ivana Perišića. Junajted za sada službeno nudi 40 miliona, ali Inter ne popušta i traži više.
Preokret: Italijanski velikan se umiješao u transfer Perišića u Junajted
Portal AnalitikaIzvor

Žoze Murinjo odavno se odlučio za Perišića, želi da bude napast na lijevom krilu, gdje je prošle sezone gurao Martiala i Rašforda. Murinjo požuruje njegov transfer prije puta u SAD na ljetne pripreme, a 15. jula Mančester Junajted igra prijateljsku utakmicu protiv LA Galaksija. Između Mančestera i Perišića nema prepreka, lako će se dogovoriti o primanjima. Junajted je, štaviše, pripremio poboljšanu neđeljnu platu hrvatskom reprezentativcu od 100 hiljada funti.

Italija gori, merkato je u punom zamahu, a Perišićev menadžer Fali Ramadani u milion kombinacija. Ialijanski novinari otkrili su jednu od njih - prema posljednjim informacijama, u posao između Intera i Junajteda upleo se - Juventus!

Viceprvak Evrope već je poslao svoje predstavnike na razgovor s Interom, javljaju izvještaji iz Italije. 

Upitno je koliko se Italijani mogu finansijski rastegnuti, no spremni su na razne trampe. Radi se o zanimljivoj opciji, Perišić bi u napadu igrao s Pjacom i Mandžukićem, no čini se da je on u glavi već na pripremama Junajteda. Izvori sa Ostrva tvrde da je Perišićev transfer u crveni dio Mančestera gotova stvar.

Inter mora namiriti 30 miliona eura da ispuni pravila fer-pleja, a piše se da zato požuruju i prodaju Brozovića u Everton, iako to nije opcija koja je igraču primamljiva.

Portal Analitika