Politika

Bečić: Potrebno je da se svi okupljamo u cilju napretka CG i svih njenih građana

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić čestitao je vjernicima islamske vjeroispovjesti Ramazan bajram, kazavši Kao što Bajram svake godine okuplja prijatelje i kumove različitih vjera za bajramskom trpezom, potrebno nam je da se i u Crnoj Gori svi okupljamo u cilju napretka ove države i svih njenih građana.
Bečić: Potrebno je da se svi okupljamo u cilju napretka CG i svih njenih građana
Portal AnalitikaIzvor

''U ime Demokratske Crne Gore, i u svoje ime, svim građanima Crne Gore, islamske vjeroispovijesti, želim da u zdravlju, miru, blagostanju, okruženi porodicom i prijateljima, proslave svoj veliki praznik – Bajram.

Volio bih da neprolazne duhovne vrijednosti i univerzalne poruke mira i prijateljstva koje nosi ovaj uzvišeni praznik doprinesu uzajamnom uvažavanju, razumijevanju, slozi i ljubavi među bližnjima. Kao što Bajram svake godine okuplja prijatelje i kumove različitih vjera za bajramskom trpezom, potrebno nam je da se i u Crnoj Gori svi okupljamo u cilju napretka ove države i svih njenih građana.

Radostan zbog toga što Bajram podstiče na okupljanje, na prinošenje žrtve u cilju opšteg boljitka, na darivanje sebe drugima i zbog toga što su sve to vrijednosti koje je neophodno da njegujemo da bi ovo društvo napokon doživjelo toliko željeni prospreritet, dragi prijatelji, još jednom vam čestitam praznik''. navodi se u čestitki Bečića.

Portal Analitika