Politika

Kaluđerović: Nezadovoljni članovi GO SNP-a lukavo podrivaju stranku

Razumijemo nervozu manjinskog dijela članova Glavnog odbora SNP, jer konačno dolazi vrijeme da se polože računi, navela je portparolka SNP-a Slađana Kaluđerović.
Kaluđerović: Nezadovoljni članovi GO SNP-a lukavo podrivaju stranku
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju dostavljenom Portalu Analitika povodom izjave 51 člana Glavnog odbora i Aleksandra Damjanovića, podsjećaju da centralno tijelo stranke ima 152 člana.

- Potpisi 51 nezadovoljnih Glavnog odbora iz istih par gradova potvrđuju zvanično saopštenje partije da su odluke koje osporavaju donijete dvotrećinskom većinom i u skladu sa Statutom. Ukoliko se zaista bore za interese SNP-a, onda ne razumijemo toliku paniku zbog zakazivanja Kongresa, osim ako nijesu i sami svjesni da su sve radili na štetu partije, pa se plaše gubitka funkcija i privilegija koje su itekako uživali. Na sve načine, pokušavajući da izbjegnu suočavanje sa većinskom voljom u SNP, na lukav se način trude da skrenu pažnju sa činjenice da su upravo oni ti koji, zarad tudjih interesa, hronično podrivaju stranku. Vrijeme je da se i njima i njihovim mentorima kaže - dosta je bilo. A pravo mjesto za to je upravo Kongres SNP. Zato ga se i toliko plaše - navodi se u saopštenju portparolke SNP-a.

Portal Analitika