Turizam

Svjetski poznati blogeri u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva i ove godine nastavlja organizaciju studijskih posjeta svjetski poznatih blogera.
Svjetski poznati blogeri u Budvi
Portal AnalitikaIzvor

Lauren Bullen i Jack Morris, travel&lifestyle blogeri, doputovali su u Budvu 18. juna i boravili 4 dana. Ovom prilikom, posjetili su i napravili impresivne fotografije Starog grada, Svetog Stefana i Miločera, sela Čelobrdo, plaža Dukley i Kamenovo, ali i Lovćena i Boke kotorske.

tob1

Napustili su Budvu oduševljeni prelijepim plažama i budvanskim zaleđem i najavili da će svakako ponovo posjetiti Crnu Goru kako bi je detaljnije upoznali.

U pitanju su blogeri izuzetnog medijskog uticaja, a njihov rad na društvenim mrežama i blog-ovima prate milioni ljudi.

Kada je Lauren u pitanju, dolazi iz Australije, i samo na Instagram-u njen rad prati 1.8 miliona ljudi. Prvu fotografiju koju je postavila iz Crne Gore "lajkovalo" je blizu 100.000 pratilaca.

tob2

Rad Jacka Morrisa, mladog blogera iz Velike Britanije, prati još veći broj korisnika društvenih mreža, samo na Instagram-u 2.6 miliona, i pored toga, blog koji vodi, svake nedjelje posjeti nekoliko stotina hiljada ljudi.

Saradnja sa blogerima, koje nazivaju i novinarima nove generacije, od izuzetnog je značaja za dalju promociju Budve kao destinacije i prije svega, pozicioniranje Budve na sam vrh liste destinacija koje prate svjetske trendove u oglašavanju i idu u korak s vremenom, u svakom segmentu, a kroz fotografije i tekstove napisane iz ličnog iskustva njih samih, predstavljamo ljepote budvanske rivijere milionima ljudi širom svijeta.
 

Portal Analitika