Politika

DF: Na Katnićevim konstrukcijama bi pozavidjela i Agata Kristi

Još jedno u nizu javno posrnuće Milivoja Katnića, ovog puta na javnom servisu, trebalo bi da zabrine svakog građanina u Crnoj Gori jer se radi o izopačeno ostrašćenoj individui i tempiranoj bombi koja bi svakog trenutka mogla da eksplodira, saopšteno je danas iz Demokratskog fronta.
DF: Na Katnićevim konstrukcijama bi pozavidjela i Agata Kristi
Portal AnalitikaIzvor

-Njegova javno demonstrirana mržnja prema liderima DF - a i potreba za ličnim obračunom najbolje govori o Katnićevom doživljaju institucije specijalnog tužilaštva koje je postalo talac njegovih paranoičnih konstrukcija na kojima bi mu pozavidjela i Agata Kristi. Pošto je Milivoje Katnić pobjegao od sučeljavanja sa poslanicima DF - a u Skupštini, plan je bio da mu se upriliči emisija na javnom servisu kako bi se u meditativnoj atmosferi gađao sa članovima ZKP - a, ne bi li se stvorio privid kako poznaje materiju. Pošto se radi o izuzetnom javnom interesu za Crnu Goru i njene građane, DF očekuje da Andrijana Kadija direktor javnog servisa i liderima DF -a omogući da pojedinačno  odgovore na sve neistine i optužbe koje je Milivoje Katnić izrekao na naš račun- ističe se u saopštenju DF-a, dostavljenom Portalu Analitika. 

Kako se dodaje, u protivnom smatraće da se radi o namjernoj medijskoj sačekuši koja je imala za cilj da Katniću osigura bjekstvo od suočavanja sa DF - om u Skupštini. 

-Međutim, ni namještena emisija mu nije pomogla da izbjegne javno patosiranje, jer je svojim bezobrazlukom i prijetnjama upućenim DF - u, potvrdio da je čipovan od strane Mila Đukanovića i samo čeka njegovu komandu da otvori hiljaditi slučaj protiv najjačeg opozicionog saveza. U tom sumanutom jurišanju na DF redovno iz fioke djetinjstva izvuče neku poslovicu, basnu ili predanje, kako bi pojačao svoju poziciju “ bezgrešnosti” koju po njegovom mišljenju, niko ne smije dovesti u pitanje. Mnogo bolje bi bilo da je umjesto basne o vuku ( tj. njemu ) i ovci ( tj. Svetozaru Maroviću), ispričao istinitu priču iz svog sela kako je jedan međed stradao od udarca kruškom. U toj priči je u stvari sadržana sva geneza Katnićevog sukoba sa DF- om-navedeno je u saopštenju. 

U DF-u, ističu, nemaju nikakvu dilemu da će Katnić i nakon ovog saopštenja početi sa prevrtanjem rešoa,  lomljenjem inventara i televizora po tužilaštvu vitlajući pištoljem s dubrovačkog ratišta na kom je istovremeno branio i Crnu Goru i Hrvatsku. 

-Zato ga i pozivamo da ne iskaljuje svoj bijes na inventaru i zaposlenima u specijalnom tužilaštvu, već da stisne petlju i dođe u Skupštinu kako bi pred građanima pretresli njegove “ dokaze” i “ sumnje” . Postoji samo jedan problem za Katnića- u tom sučeljavanju bi gore prošao od onog međeda iz Katunske nahije, jer bi se svi dokazi i sumnje okrenule protiv njega, i bio bi ekspresno smijenjen zbog zloupotrebe službenog položaja, primanja mita i veza sa organizovanim kriminalnim grupama- zaključuje se u saopštenju.    

 

Portal Analitika