Zanimljivosti

Zbog šortsa ga poslali kući s posla, a on se vratio u haljini

U ljetnjem periodu, kad nastupe nepodnošljive vrućine, teško je pridržavati se pravila oblačenja na poslu. Džoi Bardž, zaposleni u jednom kol centru u Velikoj Britaniji, došao je na posao u šortsu, a nakon što su ga poslali kući da se presvuče, vratio se u ružičastoj haljini.
Zbog šortsa ga poslali kući s posla, a on se vratio u haljini
Portal AnalitikaIzvor

Prije nego što je krenuo na posao, dvadesetogodišnjak iz Bakingemšira u Engleskoj postavio je na Tviteru pitanje da li muškarci mogu da dolaze na posao u šortsevima, kad žene mogu da dolaze u kratkim haljinama. Manje od sat vremena kasnije, poslali su ga kući da se presvuče, pa je mladić sa svojim pratiocima konstatovao da ipak ne mogu.

haljinaNeki korisnici Tvitera predložili su mu da obuče haljinu, a Džoi je to zaista uradio. Iako je mislio da će ga ponovo vratiti kući, to se nije dogodilo i dozvoljeno mu je da ostane na poslu.

Njegov šef nije mogao da povjeruje šta se dogodilo, a iz straha da bi i drugi zaposleni mogli da počnu da dolaze u haljinama, odobrio je muškarcima šortseve na poslu, ali u diskretnijim, tamnijim bojama.

Mišljenja korisnika Tvitera su podijeljena, a mladi Britanac izazvao je mnoštvo reakcija i sakupio stotine retvitova.

(RTS)

foto:Tviter

Portal Analitika