Društvo

Službenim vozilom preko pune, opet (Video)

Novi primjer bahate vožnje i kršenja saobraćajnih pravila na crnogorskim putevima, od strane vozača službenih vozila, zabilježen je i postao viralan na društvenim mrežama.
Službenim vozilom preko pune, opet (Video)
Portal AnalitikaIzvor

Kako se može vidjeti na snimku objavljenom na Facebook stranici ''Podgoricki vremeplov'', vozač službenog džipa preko pune linije vrši preticanje automobila i autobusa. Zbog kvaliteta snimka tablice se ne mogu vidjeti najbolje ali osoba koja šalje video naglašava da je u pitanju oznaka PG - CG029.

Podsjetimo prethodne nedjelje identifikovan je i kažnjen vozač službenog vozila ''Nissan Qashqai''.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su identifikovali pravno lice kojem pripada službeno vozilo “Nissan Qashqai”, a čiji je vozač preticao na neisprekidanoj liniji.Naime, na snimku je zabilježeno da je navedeno vozilo, tivatskih registarskih oznaka, preteklo jedno vozilo na neisprekidanoj liniji na putu Podgorica – Cetinje. Licu koje je izvršilo navedeni prekršaj biće uručen nalog za naplatu kazne, shodno ZOBS-u", saopšteno je tada policije.

Od 2013. godine u Crnoj Gori na snazi su ogromne kazne za kršenje saobraćajnih pravila, te zbog preticanja preko pune linije, Zakonom o bezbjednosti saobraćaja na putevima predviđena je kazna do 450 eura.

 </p>

Portal Analitika