Fudbal

Dragićević sprema novi tim pod Golubinjom

Fudbaleri Rudara počeli su pripreme u prilično izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu. Fudbaleri Rudara počeli su pripreme u prilično izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu.
Dragićević sprema novi tim pod Golubinjom
Portal AnalitikaIzvor

Pljevljaci su se zahvalili velikom broju igrača, a u međuvremenu je stiglo nekoliko novih imena. Trener Radisav Dragićević sada ima maltene novu ekipu, a sa tim i više posla da uigra i posloži najbolju postavu.

“Od novih fudbalera sa nama su golmani Agović i Bulatović, te Lukić, Bošnjak, Mijušković, Macanović i Baošić. Biće ih još, ali ne žurimo. Pratimo tržište i reagovaćemo u skladu sa mogućnostima. Imamo novu energiju, dobru atmosferu i momke koji žele dokazivanje. Čeka nas dosta posla. Na nama je da radimo maksimalno”, rekao je Dragićević.

Najtrofejniji crnogorski klub krenuo je sa radom prije tri dana, a već u petak igraće prijateljsku utakmicu sa Crvenom zvezdom na Zlatiboru.

“Ta utakmica dolazi prebrzo za nas, ali to su naši prijatelji, veliki klub i želja nam je da igramo sa Zvezdom. Meč će nam dobro doći da vidimo neke igrače koliko trenutno mogu, iako smo svjesni da je protivnik ispred nas što se tiče kvaliteta i faze priprema. Mi smo sada u fazi pakovanja ekipe. Kasnije ćemo otputovati na Zlatibor, gdje ćemo kroz dvije sedmice rada tražiti formu za prvenstvo”, dodao je Dragićević.

Podgorički stručnjak planira da uvede određene novine u stilu igre Rudara.

“Imam neke nove ideje, vidjećemo. Dosta zavisi i od tima koji ćemo imati, profila igrača. Uglavnom, biće promjena u načinu igre, gotovo sigurno i u formaciji. Bićemo drugačiji”, ističe Dragićević.

Pljevljaci tragaju za napadačima, nedostaje gol igrač, a kako stvari stoje prazninu u vrhu ofanzive pokriće jedan ili dva stranca.

“To nam je trenutno goruće pitanje. Potrebna su nam dva napadača. Teško da možemo pronaći slobodnog špica sa našeg tržišta, pa smo ostavili prostora za strance. Razmišljamo u tom pravcu. Vjerujem da ćemo dovesti gotove igrače koji će praviti prevagu”, zaključio je Dragićević.

Pobjeda

Portal Analitika