Rukomet

Fatić primio Čampara i Radojevića

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Berana i narodni poslanik u Skupštini Crne Gore, Bogdan Fatić, primio je danas, sa saradnicima, rukometne reprezentativce Crne Gore Igora Radojevića i Marka Čampara.
Fatić primio Čampara i Radojevića
Portal AnalitikaIzvor

U razgovoru sa vrhunskim sportistima, Bogdan Fatić im je, kao i kompletnoj reprezentaciji, iskazao punu podršku i poštovanje za postignute sportske rezultate.

Nakon utakmica sa Švedskom i Rusijom, i odličnih rezultata koje je postigla naša reprezentacija plasiravši se na Evropsko prvenstvo 2018. godine, gdje su Radojević i Čampar značajno doprinijeli kolektivnom uspjehu reprezentacije, očekivanja su i beranske sportske javnosti,  da i dalje nastave sa odličnim igrama i dostojnim reprezentovanjem Berana. Predsjednik Fatić je istakao da su reprezentativci svojim igrama pokazali kako se bori pod državnom zastavom, uz crnogorsku himnu i crnogorskim grbom na grudima, a rezultatima kako treba reprezentovati Crnu Goru. Obzirom da su rukometno ponikli u našim Beranama, Radojević i Čampar, na pravi način predstavljaju i ovu sredinu u kojoj je rukomet uvijek bio na cijeni.

Bogdan Fatić im je, ovom prilikom, poželio i ličnu sreću, uspjehe i dobre rezultate u klubovima gdje nastavljaju karijeru: Radojević u Madjarskoj, a Čampar u Rumuniji.

Rukometni reprezentativci, Radojević i Čampar, su iskazali zahvalnost na prijamu, kao i na podršci i uvažavanju, i da su jako ponosni što nose dres reprezentacije Crne Gore, te da će i dalje davati sve od sebe da cnogorska reprezentacija bude u vrhu evropskog rukometa.

Predsjednik Fatić im je na kraju prijama, u znak podrške i zahvalnosti, uručio monografije dr Živka Andrijaševića „Dinastija Petrović“.

Prijemu su prisustvovali i saradnici predsjednika Fatića:  Miodrag Bobo Radunović, šef  Kluba poslanika DPS u Skupštini Crne Gore, Draško Došljak, šef Kluba odbornika DPS u SO Berane, Branislav Jokić, predsjednik Opštinskog odbora Savjeta mladih DPS i Radoš Raičević, odbornik DPS u lokalnom parlamentu.

Portal Analitika