Muzika

Southern Soul festival: Tri stejdža i 56 izvođača garancija dobre zabave!

Peto izdanje popularnog muzičkog festivala Southern Soul održaće se od 29. junja do 2. jula u Dolcinium Kite klubu, na ulcinjskoj plaži Copacabana, a nastup je potvrdilo oko 56 izvođača iz čitavog svijeta, istakli su organizatori na jučerašnjoj konferenciji za novinare.
Southern Soul festival: Tri stejdža i 56 izvođača garancija dobre zabave!
Portal AnalitikaIzvor

Producent festivala Petar Lazović rekao je da se vrata otvaraju u 13 sati 29. juna, a da program počinje od 14 sati i traje do šest sati ujutru svakog dana.

"Biće osam lajv bendova, a ostatak su DJ iz cijelog svijeta, od kojih prvi dolazi iz Nigerije ,,Ayetoro“ i u četvrtak će na Southern Soul festivalu zabilježiti svoj prvi evropski nastup. U petak i subotu biće po tri lajv nastupa, od 21 sat do 1 sat ujutru, a u nedjelju, dodaje Lazović, posjetioce očekuje džez atrakcija iz Amerike ,,Sun Ra Arkestra“, rekao je Lazović.

img-1620

Kao i prošle godine, program se odvija na tri stejdža, a svi će biti otvoreni svakog dana festivala.

"Iz godine u godinu tehnički rastemo, i pravimo korak naprijed”, kazao je ispred organizacije producent festivala Petar Lazović, dodajući da po prvi put imaju problema sa overbookingom, te da očekuju da se prošlogodišnji rekord od 12.000 posjetilaca nadmaši.

Od danas do početka festivala cijena kompleta karata je 65 eura.

“Ta cijena će biti na snazi do 29. juna, gdje će na ulazu karte da koštaju 79 eura za sva četiri dana. Takođe, u prodaji će biti ograničena količina dnevnih ulaznica po cijeni od 20 eura (četvrtak), 25 eura (petak i subota) i 20 eura (nedelja)”, rekao je Lazović.

 

I.D.

Portal Analitika