Društvo

Budva za dane vikenda domaćin velikog skupa rotarijanaca

U subotu i nedjelju, 24. i 25. juna u Budvi će se održati Konferenecija Rotari Distrikta 2483, najznačajnije godišnje okupljanje rotarijanaca klubova Crne Gore i Srbije, saopštili su Portalu Analitika organizatori.
Budva za dane vikenda domaćin velikog skupa rotarijanaca
Portal AnalitikaIzvor

Konferencija u Budvu dovodi preko 100 rotarijanaca regiona i svijeta, koji će tokom dvodnevnih sesija razmatrati učinke iz prethodne rotarijanske godine. Prvi dio Konferencije, u subotu, 23, održaće se na ostrvu Sv. Nikola, tokom kojeg će biti i predstavljeni rezultati postignuti tokom prethodne rotarijanske godine.

Tokom drugog dijela, koji će se odvijati u hotelu „Splendid“, u nedjelju 24. juna, biće dodijeljena i distriktna priznanja za najbolje projekte u prethodnoj godini, ali i održan izbor za guvernera Distrikta 2483. Pored rotarijanaca regiona, na Konferenciji će govoriti i Ašok Gupta, PDG, zastupnik predsjednika Rotari internacionala, gost iz Indije, i Gideon Pejper, PRID, gost iz Izraela.

Konferenciju vodi Velibor Zolak, guverner Distrikta 2483, inače prvi distriktni guverner iz Crne Gore. Domaćin Konferencije je Rotari klub Budva.

Portal Analitika