CEDIS

CEDIS: I sjutra isključenja

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
CEDIS: I sjutra isključenja
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će od osam sati i 30 minuta do devet sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostati Montenegro petrol pumpa u Dahni.

Od osam sati i 30 minuta do 13 sati bez struje će biti željeznička stanica Bioči, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah.

Na Cetinju će, od 12 do 19 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Njeguži, Žanjev Do.

Od deset do 14 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Rijeka Crnojevića i sela Riječke nahije.

U Danilovgradu će bez napajanja električnom energijom ostati Vinići, Mosori, Sretnja, Brijestovo, Rova i Donji Rsojevići.

Na području opštine Nikšić će, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biti područja Plužina – Pilana Relja, Brijeg, Šćepan Polje, Paklice, Granični prelaz Šćepan Polje.

U istom terminu bez struje će biti potrošači na području Vilusa – Podbožur, Kamensko, Smrduša, Pometenik, Trubjela, Muževice, Trepča, Lastva, Rudine, Jabuke, Busak, Vonjin do, Bajov do.

Od deset do 15 sati bez napajanja električnom energijom će biti potrošači na području Golije – Bajov Kamen (Jasikovica).

U Tivtu će, od devet do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostati naselje Gradiošnica.

U Kotoru će od sedam do 11 sati bez struje biti dio Perasta prema Kotoru i Dražinom vrtu.

U Baru će, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati djelovi ulica ispod magistrale u trajanju po 45 minuta. 

Zbog radova u trafostanici Čanj dvorište, od devet sati i 30 minuta do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju iz te trafostanice.

U Ulcinju, od deset do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Brajša,Gornji i Donji Rastiš, Kaliman, Lamiga, Zejnelovići, Gornji i Donji Kosić, Mide, Bojke, Gornja i Donja Klezna, Krute, Kamenički Most, Leskovac, Mrkojević polje, Dabezići, Mali Kaliman i Međureč.

Od 11 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područje Femića i centar Štoja, Banjalučko naselje, Monako Rudelj, dio Donjeg Štoja,Beogradsko naselje 1 i 2, Monako, Madžo, Kuzmani, Bratstva Jedinstva, Gornji Štoj, Ada Bojana, Reč i Kodre Dakine. 

Od sedam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće Velika plaza kod restorana Sunce, auto servis Vesko, Čačansko odmaralište.

U Bijelom Polju će, zbog radova na niskonaponskoj mreži Mojstir, od osam sati i 30 minuta do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostati dio potrošača koji se napajaju sa te mreže (STS D.Mojstir-izvod Avdić).

U Kolašinu, zbog radova na niskonaponskoj mreži Redice, od osam sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa te mreže.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Babljak od osam do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa te mreže.

U Mojkovcu će, zbog radova na niskonaponskoj mreži Feratovo polje, od osam sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta, bez struje biti potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Donji Bukelj u Rožajama će od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostati dio potrošača koji se napajaju sa te mreže.

U Beranama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta sati, bez napajanja električnom energijom ostati naselje Dolac-Barice.

U Gusinju će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati ulica JNA.

Na području Plava, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće Meteh, Jara, Babino Polje i Komarača.

U Pljevljima će, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Mataruge, Kozica, Vukovo Brdo i Klađe.

Na području Šavnika, od devet do 15 sati, bez struje će biti Bijela, Miloševići i Kruševice.

Na Žabljaku će, od devet sati i 30 minuta do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biti Bukovica i Borovac.

Radovi će u slučaju loših vremenskih uslova biti odgođeni.

Portal Analitika