Ostalo

Fetel: Ne razumijem "selfije", više volim rukovanje

Za razliku od Luisa Hamiltona i većine drugih vozača F1, Sebastijan Fetel nije aktivan na društvenim mrežama.
Fetel: Ne razumijem "selfije", više volim rukovanje
Portal AnalitikaIzvor

Staviše, vozač Ferarija ne razumije potrebu za konstantnom aktivnošću na Tviteru, Fejsbuku, Instagramu.

"Ja ne razumijem zašto ljudi imaju potrebu da konstantno pokazuju drugim gdje su, šta rade, s kim su. Ja nemam tu potrebu, ali ni ne krivim ljude što žele da konstantno pričaju o sebi. Mislim da sam odrastao u generaciji koja je bila generalno stidljiva što se tiče fotografisanja i gledanja u sebe", rekao je Fetel.

Njemac ima još drastičnije mišljenje o selfijima, koji su potpuno zamijenili autograme kojima su donedavno navijači "maltretirali" svoje sportske idole.

"Traže da se slikaju i odjednom nestanu. Kada ih pitam za šta će im ta fotografija, oni nemaju ideju. Nekad kažu da im je potreban dokaz prijatelju da su me zaista upozanli. Kažem im da onda oni nisu pravi prijatelji kako im ne vjeruju. Moram da priznam da više dobijam od rukovanja sa osobom nego dijeljenja iskustva njegovog upoznavanja", dodao je Fetel.

Fetel vodi u ovogodišnjem šampionatu F1, poslije sedam trka ima 141 bod, 12 više od Hamiltona, a naredna trka na programu je u neđelju na ulicama Bakua za Veliku nagradu Azerbejdžana.

Portal Analitika