Rukomet

Odličan učinak RK Trebjesa NOA na turniru u Sloveniji (VIDEO)

Prethodna četiri dana RK Trebjesa NOA učestovala je sa tri generacije na osmom Harpaston kupu u Ljubljani – Vrhnika 2017. Ekipa Trebjesa NOA je, na turniru koji je okupio preko 20 ekipa iz četiri države uzrasta od kadetkinja do mlađih pionirki, u potpunosti opravdala očekivanja. Kadetkinje su zauzele drugo mjesto, odmah iza domaćina ekipe Vrhinke, koja je sasvim zasluženo osvojila takmičenje.
Odličan učinak RK Trebjesa NOA na turniru u Sloveniji (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

U kategoriji katetkinja nagrada više i individualono priznanje otišlo je u ruke golmana RK Trebjesa NOA Marijane Gezović, koja je proglašena za najboljeg golmana turinira.

Mlađe pionirke su oduševile svoom igrom, borbom i zalaganjem. Ovo im je bio prvi nastup na nekom međunarodnom turniru i osvoji su treće mjesto. U grupi su savladale ekipe Vrhike, Krima 2, Zvezde Logatec, ali su u polufinalu poražene prvaka Slovenije, ekipe Krima rezultatom 9:6, a ekipa Krima je nakon toga i osvojila takmičenje.

U kategoriji pionirki Trebjesa NOA je zauzela 4 mjesto što je uspjeh budući da su nastupali sa mlađom generacijom.

-Veliku zahvalnost dugujemo organizatoru na lijepom prijemu. Hvala i roditeljima, prijateljima i sponzorima koji su pomogli da odemo na ovako jedan značajan turnir – poručili su iz kluba.

 

Portal Analitika