Vaterpolo

Radović: Vjerujem u tim i selektora Gojkovića

Aleksandar Radović stigao je iz Njemačke, naredne sedmice, sa Darkom Brguljanom, počeće da trenira, do povratka nacionalnog tima sa turnira u Atini i sparing treninga u Madridu sa selekcijom Španije.
Radović: Vjerujem u tim i selektora Gojkovića
Portal AnalitikaIzvor

Iza njega je top sezona u Hanoveru. Dobio je priznanje za najboljeg igrača domaćeg šampionata. Najefikasnijiji strijelac lige postigao je 93 gola na 22 utakmice.

- Zadovoljni smo sezonom, prije svega zbog toga što smo kroz tri kvalifikaciona kruga izborili mjesto u Ligi šampiona, što je veliki uspjeh za ekipu koja se stvara. Osvojili smo domaći Kup i ostaje žal što smo u finalu izgubili od Špandaua sa 3:1. Mislim da smo mogli malo bolje, ali nije ništa strašno, jer je i ovako sezona bila uspješna. I na individualnom planu sam zadovoljan - kazao je Radović.

Odmor mu je potreban, od svih igrača koj i će konkurisati za najbolji tim na SP u Budimpešti, bio je najduže u takmičarskom pogonu.

- Odmaraću malo, sljedeće nedjelje nastavljam sa radom, u planu je da Darko Brguljan i ja ne idemo u Atinu, ali radićemo kod kuće taj pripremni dio - kazao je Radović.

Biće potpuno posvećen obavezama u reprezentaciji. Kaže da je potrebno strpljenje za izmijenjeni tim i da se ništa preko noći ne može napraviti.

- Potpuno nova reprezentacija, sa nekoliko nas iskusnijih. Mislim da samo ovoj reprezentaciji treba dati vremena i Vladu Gojkoviću. Treba prihvatiti njegove zamisli i vidjeti kako će da se razvija ekipa. Potrebno je vrijeme za stvaranje novog tima, jer praktično od 2006. do ovog ljeta nije mnogo mijenjano. Sada možemo da kažemo da je skoro sve promijenjeno, ali i sa takvim promjenama vjerujem u tim i vjerujem u selektora Gojkovića - poručio je naš reprezentativac.

Arena

Portal Analitika