Politika

VUJOVIĆ: Đukanović i Vučić se rugaju sa državom i pravdom u slučaju Marović

Ruganje sa državom i pravdom u slučaju Marović, očigledan je političko-interesni dil na relaciji Đukanović – Vučić. Sve je jasnije da smo u slučaju Marović imali predstavu za javnost čiji je cilj bio da se fingira navodna borba protiv korupcije, a da se istovremeno Đukanović oslobodi političke konkurencije do skoro drugog čovjeka DPS-a, ocijenio je član Predsjedništva SDP-a Ivan Vujović.
VUJOVIĆ: Đukanović i Vučić se rugaju sa državom i pravdom u slučaju Marović
Portal AnalitikaIzvor

-I ne samo političke, veći prije svega biznis konkurencije čime je očišćen prostor za preuzimanje do skoro Marovićevog budvanskog obalnog feuda, na čelu sa Buljaricom.Dakle, jednim udarcem je Đukanović pogodio dvije mete.  Istovremeno sa svojim ratnim drugom i sadašnjim biznis partnerom Vučićem je dogovorena fina ruka- da se Maroviću umanje duševni bolovi time što će tijesni Spuž zamijeniti prostranim Beogradom. Zato Maroviću nije oduzet pasoš nakon presude i priznanja da je šef organizovane kriminalne grupe, zato im srpske vlasti i daju državljanstva. Zato i tvrdnja premijera Markovića da su odnosi Srbije i Crne Gore najbolji u posljednjih 20 godina, a ne može da se realizuje najobičnije izručenje osuđenika za visoku korupciju Crnoj Gori- naveo je Vujović u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.  

SDP-u je, ističe, jasno da je Marković u pravu, jer da odnosi nijesu odlični ni ovakvi dilovi ne bi bili mogući.

-Da bi DPS ruganje sa građanima Crne Gore bilo potpuno, dobijamo informacije o depresiji g-dina Marovića, zbog čega, navodno, pravda ne može biti izvršena. Valjda treba svi da budemo posebno empatični na psihološka stanja DPS čelnika koji su po sopstvenom priznanju oteli desetine miliona od naroda. Da li se neko iz DPS-a zapita da i naši građani nijesu možda u stanju depresije i beznađa što se Marović ne javlja i što ne vraća pare. Što se povećava PDV, poskupljuje gorivo, voda,smanjuju se plate, zamrzavaju penzije, ukida socijala. Ili misle da su građani dužni da trpe posljedice njihovih pohara i ovakvih bestidnih igara sa zdravim razumom, dok im se oni smiju u lice- zaključio je Vujović.

Portal Analitika