Fudbal

Sevilja odustala od Jovetića: Nijesmo mi Real ili Čelsi

Stevan Jovetić ponovo na Interovim pripremama? Sasvim moguća varijanta, pošto je Sevilja, do sada najozbiljniji kandidat za otkup ugovora crnogorskog asa, prekinula pregovore sa Nerazurima.
Sevilja odustala od Jovetića: Nijesmo mi Real ili Čelsi
Portal AnalitikaIzvor

Nije bilo nikakve svađe ili nečeg sličnog. Prosto, Sevilja nema para za 27-godišnjeg napadača. Trebalo bi Interu platiti obeštećenje od 13.000.000 eura, samom igraču godišnju platu od 4.000.000. Nije to Seviljin način.

"Mogli bismo da se skrpimo za toliku platu da nije tog obeštećenja. Ili bismo mogli da skupimo za obeštećenje da prohtjevi igrača nisu tako visoki. Ali ta se dva rashoda preklapaju, a mi moramo da vodimo računa. Nismo mi Mančester Siti, Barselona, Čelsi ili Real. Nemamo toliko para. Niti možemo, niti želmo da potrošimo toliko novca na jednog igrača", iskreno će sportski direktor Andalužana Oskar Arijas.

Jovetić dakle opet na treninzima Nerazura. Dokle? Teško je reći. Na Apeninima i dalje tvrde da su veće šanse da ga Inter prodao. Pominjao se Olimpik Marselj. Na Velodromu se gradi ambiciozan projekat...

Portal Analitika