Fudbal

Inter poslao ponudu u Madrid od 23.000.000 eura

Od Lučana Spaletija očekuje se da oblikuje Inter prema svojim zamislima, mnoga imena se „vrte“ po stranicama što italijanskih, što inostranih medija, a ove neđelje na površinu su isplivala još dva.
Inter poslao ponudu u Madrid od 23.000.000 eura
Portal AnalitikaIzvor

Nerazuri su poslali zvaničnu ponudu Atletiku iz Madrida za napadača Anhela Koreu. Vrijednost je 23.000.000 eura na ime obeštećenja. Više nego primamljiva ponuda za 22-godišnjeg Argentinca, koji svakako nije prvi izbor kod Dijega Simeonea. Prošle sezone dao je četiri a namjestio osam golova, traži sredinu u kojoj bi mogao da se razmahne, ali je pitanje da li je „Đuzepe Meaca“ takva.

Kako piše Marka, Koreu žele i dva španska kluba, Sevilja i Real Sosijedad, što su bar ovog ljeta atrkativnije destinacije, ako se zna da će Andalužani u kvalifikacije za Ligu šampiona, a da Baski idu u grupu Lige Evrope. Inter je bez međunarodnih takmičenja, ali želi da napravi tim koji će one tamo sezone da bude konkurentan za trofeje u Seriji A.

Problem je samo što je Atleitko dobio ponude i za Lusijana Vijeta, njega žele Nica, Valensija i bivši klub, Viljareal, ali da je Simeone - poslije zabrane FIFA za dovođenje igrača - rekao kako samo jedan od njegovih sunarodnika može da napusti klub.

Inter želi i odbranu da ojača. Tačnije, sporna je pozicija lijevog beka. Tu se traži iskustvo. Jedna od meta je postao Gael Kliši. Iskusnom Francuzu je istekao ugovor sa Mančester Sitijem i slobodan je u izboru nove sredine, pominjalo se da bi mogao nazad u Arsenal, ali realnija je selidba u Seriju A.

Portal Analitika