Crna hronika

Portal UJEDINJENJE: Sukob u Hercegovačkoj je unutarpartijski obračun DF-a

Svi akteri početnog prepucavanja i sukoba u Hercegovačkoj ulici od prije dva dana, u kome su učestovali ljudi iz obezbjeđenja Andrije Mandića, opoziciono su orijentisani i nemamo nikakve veze sa režimom Mila Đukanovića, koga preziremo, kaže u ispovijesti za portal UJEDINjENjE čovjek koji je prisustvovao nemilom događaju. Tvrdi i da se Gledis Čekaj našao slučajno na mjestu sukoba i da se trudio da na reaguje na provokacije upućene Đorđiju Šunjeviću, te da je cijelo vrijeme razdvajao dvije strane koje su imale verbalni sukob.
Portal UJEDINJENJE: Sukob u Hercegovačkoj je unutarpartijski obračun DF-a
Portal AnalitikaIzvor

“Sem njega, svi učesnici incidenta su Srbi, a on veze nema sa ovim pa neka je stotinu puta Albanac! Svi koji smo tada bili u Hercegovačkoj smo članovi, simpatizeri ili čak i finansijeri Demokratskog fronta. Niko od nas nema veze sa režimom i Andrija Mandić i Nebojša Medojević lažu da je bilo ko sa strane umiješao prste u sve ono što se dešavalo nakon provokacije u Hercegovačkoj ulici.“

Drugi sagovornik portala UJEDINjENjE tvrdi da su se ,,momci iz Mandićevog obezbjeđenja Goran Nikezić i Dejan Gojković“, obratili Đorđiju Šunjeviću i njegovim prijateljima, dvojici, riječima:

,,Đe ste Vračani, majku vam j...?!“

Šunjević je, po toj verziji “odgovorio“ pitanjem: “Čemu to, prijatelju?“, nakon čega je “zaradio“ novu uvredu:

“Vratite se u Albaniju, šljamu vrački, odakle ste i došli, svi se vratite u Albaniju!“

Nakon toga su nastupile nemile scene čiji snimak i danas kruži društvenim mrežama. Potom je jedan od pratilaca Andrije Mandića, Goran Nikezić, polomio mali prst na ruci prilikom nekontrolisanog i bijesnog udarca u vrata gepeka na vozilu Đorđija Šunjevića, navodi portal.

Kada je Andrija Mandić saznao za “glupost“, kako je sam okarakterisao incident, odmah je pozvao Nikezića i Gojkovića i rekao im da “što prije i prije Šunjevića i njegovih prijatelja odu do Kliničkog centra Crne Gore“.

“Izvadite potvrde i nalaze o povredama kako bismo prvi krenuli u javnost sa ovom pričom jer nas voda neće oprati da se bijemo između sebe“, kazao je navodno Mandić.

Portal UJEDINJENJE je, kako tvrde dobro upućeni, blizak nekadašnjem poslaniku SNS-a Dobrilu Dedeiću.

Podsjetimo, lider NOVE Andrija Mandić objavio je juče snimak upada građana u prostorije te partije tvrdeći da se radi o obračunu režima sa opozicijom. Prethodno, trojici građana koji su povrijedili redara DF-a određeno je tužilačko zadržavanje do 72 sata.

Portal Analitika