Crna hronika

Identifikovan vozač “Nissana” koji je divljao magistralom; dobio kaznu za preticanje

Povodom snimka koji je objavljen na Podgoričkom vremeplovu, a koji je prenijela i Portal Analitika, tivatska policija je identifikovala vozača koji je divljao magistralom i preticao preko pune linije. Kako je saopšteno Portalu Analitika, njemu će biti uručen nalog za naplatu kazne.
Identifikovan vozač “Nissana” koji je divljao magistralom;  dobio kaznu  za preticanje
Portal AnalitikaIzvor

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su identifikovali pravno lice kojem pripada službeno vozilo “Nissan Qashqai”, a čiji je vozač juče preticao na neisprekidanoj liniji.Naime, na snimku je zabilježeno da je navedeno vozilo, tivatskih registarskih oznaka, preteklo jedno vozilo na neisprekidanoj liniji na putu Podgorica – Cetinje. Licu koje je izvršilo navedeni prekršaj biće uručen nalog za naplatu kazne, shodno ZOBS-u", saopšteno je iz policije.

Podsjetimo, video snimak okačen je na Facebook stranici ''Podgorički vremeplov'', a prikazuje službeno vozilo sa tablicama TV- MN001, koje kreće da pretiče preko pune uz očigledan rizik da izazove udes. Srećom na vrijeme se vratio u svoju traku ali čim vozila iz suprotnog smjera nije bilo na vidiku obavio je preticanje preko pune linije.

Zbog preticanja preko pune linije, Zakonom o bezbjednosti saobraćaja na putevima predviđena je kazna do 450 eura.

 

Portal Analitika